Nedjelja 26 Svi 2024
Ispis

Seminari ICR Adriatica 2024.

ICR logoRazvoj znanja i vještina upravljanja postalo je esencijalno važno za ostvarivanje postavljenih poslovnih ciljeva. Organizacije se sve češće odlučuju na obuku internih resursa iz područja upravljanja tako da su u mogućnosti odabrati neke od treninga koje se odnose na organizacijsko upravljanje i vođenje te na razvoj organizacije i vještina zaposlenika.

Upravo zato ICR pruža usluge edukacije i školovanja za interne resurse kako bi se mogli aktivno uključiti u uspostavu, održavanje sustava i poboljšavanja sustava upravljanja.

Relevantne teme koje se tiču sustava upravljanja su:
-osnove sustava upravljanja
-interni auditor sustava upravljanja i
-voditelji sustava upravljanja.

Dodatno prema potrebama klijenata organiziraju se edukacije o upravljanju promjenama, upravljanje incidentima, upravljanje strategijom i planiranje i sl.

ICR Adriatica d.o.o.
Smičiklasova 18
HR-10000 Zagreb

Tel:  +385 (1) 4846 618
Skype: icr.adriatica
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više podataka možete saznati na www.icradriatica.hr.


Izvor:ICR Adriatica

Portal Svijet kvalitete koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja bolje funkcionalnosti portala. Nastavkom pregleda portala slažete se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više podataka o kolačićima i vašoj privatnosti možete saznati na Privatnost korisnika.

Prihvaćam kolačiće