Ponedjeljak 03 Lis 2022
Ispis

Seminari TÜV NORD Adriatic 2022.

tuv150Dobro došli u svijet edukacija TÜV NORD Adriatica. Pod motom "Obuka zaposlenika, optimizacija resursa, upravljanje promjenama" TÜV NORD Akademija Vas poziva da pregledate program seminara koji obrađuju širok raspona tema poput kvalitete, informacijske tehnologije, okoliša, zdravlja i sigurnosti, hrane, upravljanje energijom. Održavamo akreditirane tečaje za vodeće auditore prema IRCA-i. Iskoristite praktični prijenos znanja na najnovijem nivou! U vremenu koje karakteriziraju brze i stalne promjene, pružamo Vam kompetitivnu prednost kroz edukacije.

Zadovoljstvo naših polaznika nam je uvijek na prvom mjestu te vjerujemo da ćemo stalnim poboljšanjima i usavršavanjem naših seminara, uz naše predavače koji su vrhunski stručnjaci s velikim praktičnim iskustvom i koji prezentiraju na jednostavan način navodeći brojne primjere iz prakse te uz veliku pažnju koju posvećujemo izradi radnih materijala, uspjeti to zadovoljstvo podići na još višu razinu. Na našim seminarima zaprimiti ćete aktualne informacije važne za Vaše poslovanje te za profesionalno i osobno usavršavanje.

Prijava
- Ranija prijava- uplatom seminara 30 dana prije termina ostvaruje se 10 % popusta
Treći i svaki sljedeći kandidat iz iste tvrtke ostvaruju pravo na 10% popusta.
- U cijenu seminara uključeni su pisani materijali za edukaciju I radionice, certifikati/uvjerenja o završenom tečaju, osvježenja u pauzama i ručak.
- Ako se edukacija održava u prostorima klijenta, klijent osigurava prostor, osvježenja u pauzama i potrebnu infrastrukturu, a potrebne radne materijale i certifikate o završenom tečaju, osigurava TÜV NORD.
Postupak prijave:
- Prije seminara poslati prijavnicu na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- Polazniku se mailom šalje predračun za uplatu kotizacije za predmetni seminar

Odjava
- Minimalno 7 dana prije seminara: refundiranje avansne uplate 50%.
- Nedolazak na seminar ili ne otkazivanje sudionika 7 dana prije seminara: avansna uplata je nepovratna.

Uplata
- Prije početka seminara (avansno) na sljedeći račun (potvrdu o uplati poslati OBAVEZNO na mail/fax)
Privredna Banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10 000 Zagreb
IBAN- Code:HR02 2340 0091 1001 79916 / SWIFT:PBZG HR 2X

Opći uvjeti
Podatke koje ste naveli možemo upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kom slučaju neće biti dani trećim osobama. Vaše podatke po Vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati


RASPORED SEMINARA

1 3tuvs

2 3tuvs

3 3tuvs

PRIJAVNICA

*Edukacije se održavaju „uživo“ ili u formi webinara ovisno o uputama stožera ili zahtjeva klijenata
Ukoliko u rasporedu trenutno nema edukacije koja Vas zanima, istu organiziramo na Vaš zahtjev i prema Vašim željama
Raspored je podložan izmjenama

MI ŽIVIMO SIGURNOST VEĆ 150 GODINA - www.tuv-nord.com/hr

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte:
TUV NORD Adriatic d.o.o.
TÜV NORD GROUP

Tel.: +385 35 400 590
Fax:  +385 35 447 603
Mob: +385 99 5287 348

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.tuv-nord.com/hr

---------------------------------------------------
Sjedište društva:  Bani 110 * 10 010 Zagreb * Hrvatska Trgovački sud u Zagrebu * MBS 050027206  *OIB 64520989853
Direktor: Doc.dr.sc. Đuro Tunjić, dipl.ing.

Ured u Slavonskom Brodu: Dr. Mile Budaka 42A * 35 000 Slavonski Brod Ured u Rijeci: Ružićeva 1 * 51 000 Rijeka Ured u Osijeku: Frankopanska 99 * 31 000 Osijek Ured u Splitu: Hrvatske mornarice 1K * 21 000 Split Predstavništvo u BiH: Džemala Bijedića 185/11 * 71 000 Sarajevo Ured u Banjoj Luci: Bulevar Cara Dušana 17 * 78 000 Banja Luka Podružnica u Srbiji: Dugopoljska 29 * 11 000 Beograd

TUV logo novi

 

1
17
10
Dnv L Nov
16 1
5
8
4
Crolablogo
13
TUV Logo N
11
Adria Logo
HGK Grb
24 M
Icr M

BVC

SEMINARI

SGS

KONFERENCIJE

SUSTAVI UPRAVLJANJA

METROTEKA

NAJČITANIJE

Dobra laboratorijska praksa

n dlpDLP - Dobra laboratorijska praksa (GLP - Good Laboratory Practice) je sustav upravljanja laboratorijima koji osigurava pouzdanost rezultata ispitivanja koja provode laboratoriji. Dobra laboratorijska praksa se primjenjuje u laboratorijima radi poboljšavanja rada laboratorija.

 

Razlike između pritužbi i žalbi

n pizZahtjevi mnogih norma propisuju da organizacije moraju rješavati pristigle pritužbe ili žalbe. Riječ pritužba je isto što i prigovor, a riječ žalba je isto što i priziv. Ovdje ćemo objasniti koje su razlike između pritužbi/prigovora i žalbi/priziva kroz pregled zahtjeva triju norma u kojima se propisuje rješavanje pritužbi i žalbi.

 

Kako provesti unutrašnji audit

n audUnutrašnji audit (interni audit) se provodi zbog toga što se pomoću njega želi ocijeniti vlastiti sustav upravljanja, pronaći nedostatke u tom sustavu i što prije ih ispraviti. Kako najbolje provesti unutrašnji audit muči mnoge organizacije.

 

PDCA krug (Demingov krug)

n pdcaProcesni pristup je jedno od osnovnih načela upravljanja kvalitetom u skladu s normom ISO 9001, a bazira se na postavci da je za učinkovito funkcioniranje organizacije nužno utvrditi njene međusobno povezane radnje (procese) te njima upravljati na jednostavan, učinkovit i efikasan način.

 

Zadovoljstvo kupca

n kupKupac je osoba ili organizacija koja prima proizvod, a zadovoljstvo kupca je predodžba kupca o razini do koje su ispunjeni njegovi zahtjevi. Svaka organizacija živi od svojih kupaca koji su manje ili više zadovoljni. Mnoge norme za sustave upravljanja propisuju zahtjeve u kojima se mora pratiti i poboljšavati zadovoljstvo kupaca.

 

Izrada priručnika kvalitete

n pkPriručnik kvalitete opisuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu s uspostavljenom politikom kvalitete i ciljevima kvalitete. On može sadržavati cjelokupni sustav upravljanja kvalitetom, uključujući i sve potrebne dokumentirane postupke.

 

Novo izdanje norme ISO 9001:2015

n 9001Radna grupa naziva TC 176/SC 2 Quality systems ISO tehničkog odbora Technical Committee ISO/TC 176 - Quality management and quality assurance koji je odgovoran za donošenje norma iz područja upravljanja i osiguravanja kvalitete izrađuje novo izdanje norme ISO 9001 koja se planira objaviti krajem 2015. godine.

 

Politika i ciljevi upravljanja okolišem prema ISO 14001:2004

n 14001Norma ISO 14001:2004 Sustavi upravljanja okolišem – Zahtjevi s uputama za uporabu navodi zahtjeve za sustav upravljanja okolišem koji će organizaciji omogućiti razvoj i primjenu politike i ciljeva koji uzimaju u obzir zakonske zahtjeve i informacije o značajnim aspektima okoliša.

 

Postupak akreditacije laboratorija

n akrOpisujemo faze kroz koje treba proći laboratorij koji se želi akreditirati. Faze postupka akreditacije su opisane na temelju HAA Pravila za akreditaciju koja je objavila Hrvatska akreditacijska agencija (HAA). Opisujemo postupak akreditacije od upita za akreditaciju do dobivanja Potvrde o akreditaciji na osnovu vlastitog iskustva akreditiranog laboratorija.

 

Izdanja norme ISO 9001

n rev9001Norma ISO 9001 određuje zahtjeve sustava upravljanja kvalitetom koji su primjenjivi za sve organizacije bez obzira na njihovu vrstu i veličinu. Ova norma promiče prihvaćanje procesnog pristupa. Norma propisuje kako organizacija mora uspostaviti, dokumentirati, primijeniti i održavati sustav upravljanja kvalitetom

 

Zbog čega je važna dobra poslovna komunikacija?

n komPoslovna komunikacija pomaže organizacijama u boljem funkcioniranju i ostvarivanju uspjeha na poslovnom planu. Dobro komuniciranje među osobljem, ali i prema javnosti organizacije dovodi do njenog uspješnijeg rada, a tako i do postizanja željenog profita i zarade što je cilj većine organizacija u svijetu.

 

Što je ''calibration''?

n umjEngleska riječ ''calibration'' ponekad zadaje izvjesne glavobolje budući da se ne može jednoznačno prevesti na hrvatski jezik. Iako joj je osnovno značenje 'umjeravanje', ipak ponekad označava i druge aktivnosti koje nisu umjeravanje. U ovom članku ukratko je opisano koje su osnovne situacije u kojima se susrećemo s riječi 'calibration' i što one znače u tehničkom smislu.

 

Ishikawa dijagram

n ishiIshikawa dijagram (dijagram uzroka i posljedica, C&E dijagram, “riblja kost”) počeo je razvijati prof. Kaoru Ishikawa na Sveučilištu u Tokiju 1943. godine. Ishikawa dijagram predstavlja jednostavnu i vrlo korisnu metodu za sagledavanje što više mogućih uzroka koji dovode do posljedice/problema koji se analizira

 

ZNAKOVI KVALITETE

LITERATURA

MENADŽMENT

EG

HMD ČASOPIS

Portal Svijet kvalitete koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja bolje funkcionalnosti portala. Nastavkom pregleda portala slažete se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više podataka o kolačićima i vašoj privatnosti možete saznati na Privatnost korisnika.

Prihvaćam kolačiće